Bestill time online - klikk her

Bestill gavekort

 

 

kunde, navn

Kroppsbehandling

 • Friske Fjes Signatur kroppsbehandling. Skrubb, innpakning og kroppsmassasje, 90 min

  1.800,00 kr

  Vekk sansene og la kropp og sinn møtes i denne avslappende, topp til tå behandlingen som består av skrubb, massasje og innpakning. En fusjon av velduftende tropiske blomster som stimulerer sansene og fremmer glede, indre selvsikkerhet og en lidenskap for livet. Her blir kropp og ansikt behandlet med fukt og næringsgivende oljer og masker. Fornyet glød fra topp til tå. I alle våre kroppsbehandlinger bruker vi produkter fra iKOU.

  Book nå
 • Kroppsskrubb og bodysufflé

  750,00 kr

  Poler vekk gusten og tørr hud for en strålende glød og umiddelbart resultat. Vi avslutter behandlingen med påføring av en økologisk kroppsufflé som vil gi deg et avslappet sinn samt en fornyet og gjennom fuktet hud. Her kan du velge mellom tre ulike produkter slik at vi kan skreddersy til ditt behov.I alle våre kroppsbehandlinger bruker vi produkter fra iKOU.

  Book nå
 • Kroppsskrubb og innpakning

  1.000,00 kr

  I denne deilige kroppsbehandlingen polerer vi bort tørre døde hudceller med en tilpasset skrubb tilpasset dine behov. I tillegg legger vi en heldekkende innpakning mens du får massasje i hodebunn eller på føttene. Behandlingen avsluttes med en velduftende, myk og næringsgivende kroppsoufflé.I alle våre kroppsbehandlinger bruker vi produkter fra iKOU.

  Book nå
 • Ryggrens med 15 min ekstra utklemming

  750,00 kr

  Book nå
 • Ryggrens med massasje, 50 min

  950,00 kr

  Book nå
 • Ryggrens, 30 min

  600,00 kr

  Book nå