Vi er en glad gjeng med

Hud- og fotterapeuter

Vi er lidenskapelig opptatt av hud, og skreddersyr hudpleieprogram til hver enkelt med facemapping hudanalyse. Vi jobber mer enn i hudoverflaten, og er opptatt av resultater som gir en frisk hud og best mulig hudhelse.

Friske Fjes åpnet i november 2016, og vi har avdelinger i Elverum og på Flisa. Vi er til sammen 11 ansatte med mange års erfaring i faget. Friske Fjes er den første hudpleieklinikken i Norge som fungerer som en conseptstore for Dermalogica, og har fått godkjenning fra hovedkontoret i USA til å bruke navnet «Dermalogica i Friske Fjes». Vi er en av  klinikkene i Norge med flest Dermalogica Experter, da 5 av våre hudterapeuter har denne etterutdanningen

Ikon - pil

Tonje Malen Fjeldberg

Utdannet hudterapeut i 2017 og har jobbet i faget siden. Hun ble Dermalogica Expert i 2019 og jobber på våre avdelinger i Elverum og på Flisa.

Shirley Tøraasen Nedgård

Utdannet hudterapeut i 2011 og har jobbet i faget siden. Hun ble Dermalogica Expert i 2014 og jobber på våre avdelinger i Elverum og på Flisa.

Sissel Andreassen Aasen

Utdannet hudterapeut i 1994 og har jobbet i faget siden 1997. Hun ble Dermalogica Expert i 2013 og jobber på våre avdelinger i Elverum og på Flisa.

Elisabeth Andreassen Brokke

Utdannet hudterapeut i 2000 og har jobbet i faget siden. Hun ble Dermalogica Expert i 2013 og jobber på våre avdelinger i Elverum og på Flisa.

Marita Sørberg

Utdannet hudterapeut i 2022. Sertifisert Dermalogica terapeut.
Jobber på våre avdelinger i Elverum og på Flisa.

Janne Skaug

Utdannet hudterapeut i 2010.
Har jobbet hos Friske Fjes siden 2020. Hun ble Dermalogica Expert i oktober 2022.
Jobber på vår avdeling i Elverum.

Ritha Husa Berggren

Utdannet fotterapeut i 1992 og har jobbet i faget siden. Hun tok fordypning i diabetes i 1993 og jobber på vår avdeling i Elverum.

Maren Miriam Lystad

Utdannet hudterapeut i 2010 og har jobbet i faget siden. Hun ble Dermalogica Expert i 2014 og jobber på vår avdeling i Elverum.

Hanne Sigstad

Jobbet hos Friske Fjes siden januar -22. Utdanner seg til massasjeterapeut på Institutt for Helhetsmedisin. Ferdig juni 2023. Hanne jobber som massør hos oss 2 dager i uken, på vår avdeling Elverum. 

Matilde Lenes

Utdannet hudterapeut i 2022. Sertifisert Dermalogica terapeut. Hun jobber på vår avdeling Elverum ved siden av studier. 

Navn

Tekst om ansatt